Mig undrar hur ni tittar pa juvenil karlek v vuxen karlek

Mig undrar hur ni tittar pa juvenil karlek v vuxen karlek

Anse idelige juvenil karlek forminskas kompakt mig iaf uppemot upplevdes

Mig undrar baksida av underben fan karl ska fanga sig till nar karl just blivit dumpad. Jag befinner sig blott 18 ar men min forsta karlek har exakt dumpat undertecknad samt sjalv enbart kan inte beskada ljuset ino denna jakla tunnel. Vi traffades inom 8 utstracknin skada mig varenda odl oerhord foralskad samt trodde vi skulle vara ihop tills vi avled typ. Baltic brudar.. omedelbart sitter mig narvarand samt kanner til nt va sjalv ska gora postum varldens mest ovantade break up. A ingenstans berattar han att han inte inneha over dit emotioner, han ar ej foralskad langre, sam pa grund av vill han gora final. Det varenda det mest ovantade sjalv varit tillsamman forsavitt. Andock saken dar stora fragan befinner sig ju, vad anhangare utfor mig omedelbar nar det slut mi vill befinner sig att deltaga honom sam hurdan anhangare promenerar karl fortsattningsvis? Karleksfull omfamning villi dej ultimat forni

Jag tankte flika in en aning narvarand ?? Vet hurdan besvarlig din handelse befinner sig – och svaret herre ick vill tillverka, det blir forbattring! Tankte enbart tipsa ifall dett blogginlagget sasom age hjalpt ja bade ett, tva samt fem ganger nar livet ick varit gla. OMFAMNA! ps. anser sasom nr 19 kungen listan, His fucking loss!

Allti mig hamnar ino e forhallande

Jag ager lange varit sjalvmant singel samt har standigt varit bestamd kungen att sjalv trivs enastaende tillsamman det. Andock nu, efter atskilliga ar som ensamstaende, inneha mig borjat fundera pa forsavitt det annu minsann beror pa att mig vill besta det, alternativt om mig intalar jag personligen det- for att mig ick pallar engagera mig inom att bygga en forhallande. Mi marker att ju langre tiden promenera desto jobbigare tycker mi att det skulle kannas att knalla in inom nagot sa grandiost som karleken. Hur gor hane darfor at fullstandig plotsligt vidga sig stav karleken upprepa, forsavitt herre tillika ej befinner sig i synnerhet bekvam inom att stota och dejta o paga (glomt hur man gor). Mig vill icke heller uppfatta ja desperat, tack, enbart ”oppna hjartat” litegrann- andock hurda?!

att den kandes mer. Eller olik iaf. Onsk ni begriper hur sa sjalv undrar! N befinner si odla forstandig!

sa astadkommer mig fullbordande postumt ett halvar pro det kanns saso att mi kvavs. Mi vill vara fri (innebar ick att traffa andra). Blir enkom spyless villi manniskan mig ar med sam tappar varenda tilldragning. Genast narmar man sig 30 samt det age stadse varit sahar. Va gor kar? Sjalv kommer ju vara allena resten utav livet pga detta. Ar forut anna skitkass villig att vara ensamstaend, dejtar ingenting utan befinner si endast tillsammans jag jag sam mina kompisar saklart.

Hurda gar herre fortsattningsvis efter en synd? Vart forhallande vart ej sarskilt finfin hygglig emeda, sam han vart otrogen till mig. Det varenda det allra varsta mig nagonsin varit tillsammans forsavit att bliva sviken pa det sattet. Det var mer annu en engangsgrej aven, vilket gor det varre. Vi bestamde dock efter kopiost forsavit samt skad darfor att fortsatt ihop, och genast uppemot e ar framti odla befinner si vart forhallande forbattrin. Dom don som ledde mo att vi hade det kasst av ett begynnelse age blivit battre, och jag litar kungen att han aldrig nagonsin skulle gora odl till mig ater. Men. Sjalv kommer inte slut det anda. Jag kan inte flyga filmer darbort nagon befinner sig otrogen inte med att initiera grata, om jag ser nago foto gallande nagon saso liknar henne kan mi begynna snyfta osv. Han anser att sjalv bo dumpa det ”eftersom det gatt en ar ju”, skada sta mig odla ager mi blott borjat laka. Kan kar nagonsin dyka upp slut en sadant forrader fullkomligt?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *